Selecția candidaților.

Obținere aviz angajare.

Asistență post-recrutare.

HR & Training

HR & Training

Echipa noastră deține o vastă experiență în domeniul recrutării de personal Asia, ceea ce ne permite să oferim soluția potrivită și unică pentru fiecare angajator, indiferent de cerințele de recrutare ale acestora.
Mai presus de toate, Booktek se angajează să ofere excelență în servicii și foarte multe companii importante deja au fost satisfăcute de serviciile noastre eficiente și conduse de standarde calitative.
Ne dorim să furnizăm în continuare servicii conduse de calitate și ne străduim în permanență să îmbunătățim gama noastră de servicii pentru a oferi clienților noștri cele mai bune soluții de resurse umane. De asemenea, ținem cont de așteptările și cerințele fiecărui candidat. Încercăm să găsim oportunități de angajare care să corespundă profilului unui candidat și să îi ofere ample posibilități, atât în ceea ce privește poziția, cât și potențialul de progres.
În cele din urmă, considerăm că mobilitatea internațională poate oferi oportunități excelente de carieră și succese răsunătoare angajatorilor din România.
Ne-am orientat către Asia, căci este o zonă recunoscută pentru oamenii în căutare de muncă, fie în Orientul Mijlociu, fie în Europa, oameni dedicaţi muncii, cu respect faţă de angajator şi faţă de colegi. Tot mai multe companii europene recrutează masiv din state asiatice, tocmai pentru că balanţa activitate prestată – recompensă salarială este una echilibrată.
Completarea fișei de post
Selecția candidaților
Obținere avizului de angajare de la Oficiul de Imigrări
Obținerea vizei și organizarea sosirii lucrătorilor
Asistență post-recrutare

Ce spun clienții noștri

Suntem foarte mândri de serviciile pe care le oferim. Citiți mai jos comentariile primite de la clienții noștri fericiți.