TravelOS CRM

Un sistem special adaptat pieței de turism, care te ajută să faci vânzările simple și eficiente.

Ce este TravelOS CRM?

Un sistem special adaptat pieței de turism, care te ajută să faci vânzările simple și eficiente.
Prin intermediul acestuia poți efectua întreaga comunicare cu turistul, astfel încât să ai un istoric clar pe fiecare client, fiecare solicitare de ofertă și fiecare rezervare în parte. În plus, beneficiezi o perspectivă în timp real asupra activității agenților tăi de turism.

Vezi câte solicitări de ofertă a preluat fiecare, la câte a răspuns, ce a răspuns și cum a răspuns. De asemenea, agenții tăi pot trimite oferte personalizate direct din acest CRM, iar astfel eficientizezi munca lor și reduci timpul pe care aceștia îl pierd căutând prin toate sistemele.

Vânzări

Departamentul de vânzări și CRM-ul TravelOS merg împreună ca sacul și peticul. Această combinație reprezintă cea mai bună modalitate de a maximiza profitul din eforturile agenților tăi de turism.

Marketing

Adună informații despre toți turiștii care interacționează cu agenția ta. Astfel, știi exact către cine să te adresezi atunci când faci, de exemplu, o campanie de e-mail personalizată pe o anumită destinație.

Contabilitate

Tot istoricul conversațiilor cu turistul, precum și toate modificările ce au avut loc asupra documentelor (facturi storno, redistribuire sume achitate) sunt vizibile aici. Acest lucru ajută departamentul de contabilitate, atunci când apar nedumeriri.

Relații cu clienții

Tot feedback-ul primit de la turiștii tăi și toate reclamațiile pot fi descoperite cu doar câteva clickuri. Astfel, poți îmbunătăți nivelul de satisfacție al acestora și să reduci timpul de gestionare a problemelor.

0 Utilizatori actuali CRM TravelOS

0 Solicitări de ofertă lunar

0 Solicitări transformate în rezervare lunar

0 Oferte generate lunar

Ce mai aștepți?

Renunță să îți mai gestionezi solicitările în email și excel. Scopul nostru este să-ți ușurăm munca pentru a-ți folosi timpul prețios în cel mai productiv mod posibil.
Iată un rezumat al celor mai importante motive pentru care trebuie să alegi TravelOS CRM acum!
Istoric pentru toți clienții
Raport eficiență agenți
Marketing eficient
Comparator tarife integrat
Alerte reamintire să revii la turist
Trimitere SMS către turist
Comunicare client și furnizor în același loc
Acces de pe orice dispozitiv

Hai să discutăm!

Nu ezita să ne contactezi! Folosește formularul alăturat, iar un consultant Booktek îți va răspunde în cel mai scurt timp.